Loading...
Forside| Returnering og ombytning

Returnering og ombytning

RETURNERINGSPOLITIK

VIGTIGT: Når du beslutter dig for at returnere dine varer, bedes du først kontakte os via e-mail og informere os om dit problem.

 

Du kan returnere alle varer inden for 45 dage efter modtagelse af din vare (de skal sendes med posten for at blive returneret). Ellers er vi ikke ansvarlige for eventuel returnering eller tilbagebetaling.

Varerne skal være ubrugte, uvaskede og ubeskadigede og skal have alle mærker påsat. Opbevar den originale emballage ubeskadiget og vil ikke påvirke videresalg af produktet. Varer med pletter, mærker, udtværinger eller revner i stoffet eller mærket kan ikke returneres.

 

International returpolitik:

Kunder er ansvarlige for returfragtgebyrerne, hvis det skyldes deres egen grund til at returnere.

Hvis vi ved en fejl sender dig den forkerte størrelse, tager vi forsendelsesgebyrerne .

Ingen lageropfyldning skal opkræves til forbrugerne for returnering af produktet.

 

Defekt eller beskadiget produkt?

Hvis du modtager et defekt eller beskadiget produkt, bedes du give os besked, så sender vi dig gerne et nyt! Hvis du ikke giver os besked om et defekt eller beskadiget produkt, vil vi antage, at produktet ikke var beskadiget eller defekt, da du modtog det. Hvis en beskadiget vare returneres uden varsel, vil vi ikke kunne behandle returneringen.

 

TILBUD

Når din returnering er modtaget og kontrolleret, sender vi dig en e-mail for at meddele dig, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller oprindelige betalingsmetode.

 

Refusioner bør vises på din konto inden for 10 hverdage efter behandling, hvis du bruger et kreditkort til at betale.

 

Refusioner bør vises på din konto inden for 1-2 hverdage efter behandlingen, hvis du bruger

Paypal for at tjekke ud .

 

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger

Hvis du ikke har modtaget en refusion endnu, skal du først tjekke din bankkonto.

Hvis refusion stadig ikke vises på din bankkonto. kontakt venligst dit kreditkortselskab. Det kan tage et par dage, før din refusion er officielt offentliggjort.

Dernæst skal du kontakte din bank. Der går ofte en vis behandlingstid, før en refusion bogføres.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os .

 

Returnering af lokale afgifter og afgifter

Lokale skatter og importafgifter kan blive pålagt, når du sender dine returvarer til os. Vi er IKKE ansvarlige for lokale skatter og afgifter. Kunden skal være ansvarlig for alle ekstra gebyrer.

 

Når du beslutter dig for at returnere, så husk at kontakte os først. Lokale skatter og importafgifter kan forekomme i nogle lande og er ikke inkluderet i de viste beløb. Køberen eller modtageren af forsendelsen er ansvarlig for alle sådanne skatter og afgifter. Vores produkter sælges over hele verden, og vi kan ikke garantere, at de opfylder alle landes importkrav. Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte dit lands toldkontor inden bestilling.